Ikke selg eller del min personlige informasjon

Som beskrevet i personvernerklæringen vår, samler vi inn personlig informasjon fra din interaksjon med oss ​​og nettstedet vårt, inkludert gjennom informasjonskapsler og lignende teknologier. Vi kan også dele denne personlige informasjonen med tredjeparter, inkludert annonsepartnere. Vi gjør dette for å vise deg annonser på andre nettsteder som er mer relevante for dine interesser og av andre grunner som er beskrevet i personvernreglene våre.

Deling av personlig informasjon for målrettet annonsering basert på din interaksjon på forskjellige nettsteder kan betraktes som "salg", "deling" eller "målrettet annonsering" under visse personvernlover i USA. Avhengig av hvor du bor, kan du ha rett til å velge bort disse aktivitetene. Hvis du ønsker å benytte deg av denne fravalgsretten, følg instruksjonene nedenfor.

Hvis du besøker nettstedet vårt med Global Privacy Control opt-out preferansesignalet aktivert, avhengig av hvor du er, vil vi behandle dette som en forespørsel om å velge bort aktivitet som kan anses som et "salg" eller "deling" av personlig informasjon eller annen bruk som kan anses som målrettet annonsering for enheten og nettleseren du brukte til å besøke nettstedet vårt.