Om Oss

Hvem er vi og hvorfor vi åpnet denne nettbutikken.

Vi er en familie med 4 barn, der de 2 yngste fortsatt bor hjemme. Mannen i huset er ifra Tyrkia, mens husmora er fra nord-norge. I starten så var vi i situasjonen der en må velge mellom mat eller buksen som barnet så sårt trengte og vet for en stor påkjenning det kan være både for å få det til å gå rundt, men også den store påkjenningen det har på familielivet. Vi jobber begge i full jobb slik at vi ikke blir en "utgift" for bedriften. Her skal hver krone gå til å holde bedriften gående og kjøpe nye klær til dere alle.

Siden mannen min er fra Tyrkia så klarer han å skaffe veldig gode avtaler på klær slik at vi kan kjøpe det inn billig uten at det går ut over kvaliteten. Vi er veldig nøye med at de som jobber i fabrikkene blir behandlet godt, har gode vilkår og rett lønn. Dette er noe som vi har STORT fokus på når vi handler varer fra Tyrkia. Vi gjør det vi kan for å skaffe rimelige klær i god kvalitet slik at andre som er i samme situasjon kan ha råd til litt mer og at alle andre kan finne flotte klær.

Nå når det er så mye ustabilitet i verden rundt oss, strøm og matpriser skyter i været så er det så mange som sliter med å få endene til å møtes. Vi håper at vi kan være med på å gjøre hverdagen litt lettere med at en finner det barna trenger uten å måtte tømme lommeboken.

MEN, dette er en nettbutikk for alle. Det er ikke bare for de med dårlig råd. Vi gjør vårt ytterste for å holde prisene nede, og hvem er det som ikke liker å gjøre seg et godt "kupp". 

Ha en flott dag videre
Yüce familien